Draag je make-up? Dan heb je deze tips nodig.

Draag je make-up? Dan heb je deze tips nodig.

Met alle beauty influencers, YouTubers en 13-jarigen die zouden kunnen doorgaan voor 20-jarigen die er zijn, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je de enige ter wereld bent die make-up niet als een professional kan doen. Maar geloof de leugens die je jezelf vertelt niet! Iedereen (ja, zelfs jij) kan goed zijn in zijn eigen ritme met een paar make-uptips en een beetje begeleiding. Of je nu het kattenoog wilt aanpakken of eindelijk wilt uitzoeken hoe je contouren en markeringen kunt aanbrengen, ik heb hieronder 17 make-uptips die u moet proberen. Dus pak je make-uptasje en dat ene product (err, producten?) Je hebt nooit geleerd hoe je het moet gebruiken, en blijf scrollen

Make-uptip # 1: smelt uw potloodvoering om hem te helpen glijden
Feit: romige make-upproducten mengen beter wanneer ze worden opgewarmd. Dus als je Kohl-eyelinerpotlood overslaat of aan je ooglid trekt of meerdere lagen nodig heeft voor een fatsoenlijke kleuruitbetaling, laat het dan iets smelten voordat je begint met voeren. Om dit te doen, houdt u de punt van uw kohl-voering een seconde onder de vlam van een aansteker of laat u hem iets afkoelen totdat hij plakkerig wordt (veeg hem op uw hand om er zeker van te zijn dat hij niet te heet of gesmolten is), en kijk dan naar de consistentie verandering vlak voor uw ogen.

Make-uptip # 2: gebruik witte eyeliner om uw oogschaduw te laten opvallen
Om een doorschijnende of minder gepigmenteerde oogschaduw levendiger op uw ooglid te laten lijken, mengt u eerst een wit eyeliner-potlood over uw hele ooglid. Leg dan je oogschaduw er bovenop. De ondoorzichtige dekking van de witte voering zal elke oogschaduwtint intensiveren en laten opvallen.

Make-uptip # 3: schets eerst uw kattenoog
Als je worstelt met het nagelen van je gevleugelde eyeliner-look (ook, hoi, hetzelfde, ik voel je), probeer dan eerst de omtrek van de vorm te tekenen en deze dan in te vullen. Trek een lijn uit voorbij je onderste wimperlijn om de onderkant van uw kattenoog eerst. Bepaal vervolgens de dikte die u voor uw vleugel wilt, en trek de bovenste lijn van het eindpunt van uw beweging naar uw bovenste wimperlijn. Zodra je de vorm aan beide kanten in kaart hebt gebracht en alles er symmetrisch uitziet, vult u de open ruimte in.

Make-uptip # 4: Gebruik een lepel als een gevleugelde voering van het sjabloon Als het uit de vrije hand tekenen van uw kattenoog niet voor u gaat gebeuren, pak dan een lepel en gebruik deze als een sjabloon. Houd de steel van een lepel tegen de buitenste ooghoek en gebruik een vloeibare eyeliner om een rechte lijn te trekken als eerste stap voor je kattenoog. Draai vervolgens de lepel om zodat deze je ooglid omsluit en gebruik de afgeronde buitenrand om een perfect gebogen vleugeleffect te creëren.

Make-uptip # 5: Hack een Smoky Eye met een hashtag
Een rokerig oog kan heel snel van zwoel naar slordig gaan als je niet weet wat je doet. Om het simpel te houden, gebruik je een crèmige eyeliner om een schuin hashtag-symbool op het buitenste derde deel van je ooglid te tekenen en vervaag je het met de spons of een veegkwast. Dit zorgt er niet alleen voor dat beide ogen symmetrisch zijn, maar voorkomt ook dat je net iets te gek wordt van de eyeliner.

Make-uptip # 6: gebruik een lepel als mascarabescherming
Niets is vervelender dan je oogschaduw er perfect uit te laten zien, en dan over mascara te vegen en het geheel te verpesten met vegen. De oplossing? Houd een lepel vast zodat deze je ooglid omsluit, en breng dan je mascara aan zoals je normaal zou doen. Terwijl je het mascara-staafje tegen je wimpers en achterkant van de lepel veegt, zal het residu de achterkant van het keukengerei bedekken in plaats van op je huid. Genie.

Make-uptip # 7: breng mascara nieuw leven in met een zoutoplossing
Advies: gebruik een tube mascara slechts drie maanden, max. Buiten dat punt kan het bacteriën verzamelen en leiden tot ooginfecties en andere vervelende dingen die u niet zou willen zoeken op Google Afbeeldingen. Maar als je mascara binnen die eerste drie maanden hinderlijk opdroogt, voeg dan een paar druppels zoutoplossing toe aan de schilferige formule om het weer glad te maken.

Make-up tip # 8: verwarm je wimperkruller met een föhn
DIY je eigen verwarmde wimperkruller door hete lucht op je wimperkruller te blazen. De toegevoegde warmte helpt je wimpers sneller te krullen en hun vorm langer te behouden. Sla gewoon met een föhn op je wimperkruller totdat hij opwarmt, wacht tot hij een beetje is afgekoeld maar nog steeds warm is (test het aan de binnenkant van je arm zodat je je ooglid niet verbrandt) en klem je wimpers vast om te krullen hen.

Make-up # 9: maak je wimpers vol met doorschijnend poeder
Stof wat doorschijnend fixeerpoeder op je wimpers tussen de lagen mascara om je wimpers voller te maken. Het doorschijnende poeder helpt de mascara tussen de lagen vast te houden, waardoor je vollere, volumineuzere wimpers krijgt.

Make-uptip # 10: wimperlijm aanbrengen met een haarspeld
Als je altijd een zooitje maakt met wimperlijm en je krijgt klonterige nepwimpers, probeer dan deze make-uptip: gebruik de punt van een schoon schuifspeldje om voorzichtig een paar puntjes lijm op de wimperband aan te brengen en verdeel deze gelijkmatig. Wacht een paar seconden of tot de lijm plakkerig is en doe dan de wimpers aan.

Make-uptip # 11: stel uw lipkleur in met een tissue en poeder
Voor een lipkleur die uren aanhoudt, veeg je gewoon over je schaduw, leg je een tissue over je mond en stof je doorschijnend poeder over de bovenkant om de kleur te laten uitlopen of bloeden. Dit proces lijkt misschien ~ extra ~, maar de uitbetaling is het 100 procent waard. Alleen al het doorschijnende poeder kan de tint van je lip veranderen, maar als je het weefsel als schild gebruikt, wordt het beschermd tegen bliksem of dof worden.

Make-uptip # 12: meng je eigen lipkleur met vaseline
Als je een oogschaduw hebt waar je zo dol op bent en ook als lipschaduw wilt dragen, meng dan de losse pigmenten met een klein beetje vaseline (Aquaphor of Vaseline werkt prima) in een lepel en veeg het gewoon over je lippen. Boom. Uw eigen lipgloss op maat. Beste make-uptip ooit.

Make-uptip # 13: definieer de boog van uw Cupido met een ‘X’
De gemakkelijkste en snelste manier om de boog van je cupido te definiëren, is door een lipliner te nemen in dezelfde kleur als je lippenstift en een ‘X’ te maken die op één lijn ligt met je natuurlijke liplijn. Vul vervolgens de onderste drie secties van de “X” in met lippenstift en blijf deze aanbrengen zoals je normaal zou doen om je look af te maken.

Make-up tip # 14: Verberg onder je ogen met een driehoekige vorm
Als je je onder de ogen echt wilt opvrolijken, stop dan met stippen op je concealer en probeer hem in een driehoekige vorm aan te brengen. Teken de basis van de driehoek direct onder je wimperlijn en de punt wijst naar de appel van je wang. Dit helpt om eventuele roodheid en schaduwen volledig te verbergen om de illusie van helderder onder de ogen te creëren

Make-uptip # 15: gebruik een penseelhandvat als contourgids
Het gezicht van iedereen heeft een andere vorm, dus waar je BFF misschien aan het doen is, is haar contour misschien niet de beste plek om de jouwe te doen. Om te vertellen waar je je bronzer of contourpoeder moet afstoffen, rol je een potlood, pen of make-upkwasthandvat recht onder je jukbeen (direct in de zak onder het eigenlijke bot) om de juiste hoek voor je gezicht te vinden. Zodra je de juiste plaatsing hebt gevonden, bestuif je wat bronzer er direct onder met een contourborstel en vervaag je de kleur om deze te verzachten.

Make-uptip # 16: breng uw contouren in kaart met een wenkbrauwpotlood
Heb je geen crème contourstick? Geen probleem. Nadat je je foundation hebt aangebracht, markeer je de gebieden die je wilt contouren – de holtes onder je jukbeenderen, je slapen, langs je haarlijn, kaaklijn, de zijkanten van je neus, het puntje van de neus en de plooi van je ogen – met een diep gekleurd wenkbrauwgelpotlood. Ja, je leest het goed. Wenkbrauwgelpotloden zijn erg geconcentreerd, maar toch erg veegbaar, waardoor ze perfect zijn voor contouren.

Make-uptip # 17: Dep je olie met een schone wc-bril
Oké, ja, dit klinkt vies, maar luister naar me! Zowel vloeipapier als toiletbrilhoezen zijn gemaakt van vergelijkbare materialen en helpen de overtollige olie op je huid op te nemen. Dus, als je in de problemen zit en toch naar de badkamer gaat om je op te frissen, pak dan een van deze hoezen en dep deze over je T-zone om overtollige olie op je gezicht te verminderen